15. 12. 2010

NAUČ SE KRESLIT


"Naučit se kreslit může být jednodušší a zábavnější než si myslíme, zvláště pokud bydeme postupovat podle jednoduchých návodů, které nabízí tato knížka. Kluci a holky všech věkových kategorií objeví, že vše kolem nás lze nakreslit pomocí základních geometrických tvarů. Vzory jsou různě složité, takže vyhoví zručnosti každého dítěte. Knížka navíc obsahuje vysvětlení základních pojmů, například barevného spektra. Dobrou pomůckou může být i rodičům nebo učitelům."
z přebalu knihy Nauč se kreslit od Rosy M. Curto

Co dodat? Ta knížka je prostě úžasná, podle ní se naučí kreslit každý, bez debat. Doporučuji!!! Tady je pár mých malůvek pro Gilíska dle "návodů" z příručky.

2 komentáře:

  1. Tak jsem si dneska díky tomuto nádhernému článku pořídila ještě úžasnější knížku než jsem myslela,že je. Je prostě dokonalá.Už jsem vyzkoušela svoje první skřítky a myšku.Moc moc díky za doporučení.moc ráda maluji a kreativně se vyžívám a tohle je prostě nevyčerpatelná studnice inspirace i pro moje Karinky.Moc moc děkuji

    OdpovědětVymazat
  2. Mám opravdu radost, že se ti líbí. Mimochodem prohlédla jsem si už tvoje obrázky, jsou vážně povedené a narozdíl ode mne se nebojíš barev! Moc se těším se na další Karinku.

    OdpovědětVymazat